Muggelen | The muggelen way of life…

Feb/15

2

Datingsites

Soms vind je nog wel eens wat half afgemaakte verhalen in een archief ergens op mijn laptop. Ondertussen ben ik gelukkig getrouwd, maar onderstaande tekst wilde ik jullie niet onthouden (gedateerd van meer dan drie jaar geleden ondertussen).

Het is meer een wetenschappelijk experiment denk ik zo. Een vriend van me vond het tijd worden dat ik eens een vriendin kreeg en dus raadde hij me het ondertussen sociaal geaccepteerd verschijnsel de dating site aan. Gekrenkt in mijn sarcastische trots ga ik daarop reageren met zoveel mogelijk slechte contactadvertenties om onder mijn toekomstige profiel te zetten. Voor de ene verdwaalde lezer die toevallig eens langs komt, ik daag je uit om het erger te doen!

“Jongen met slecht gevoel voor humor zoekt vrouw met dikke huid…”

“Jongen, knap, slim, vriendelijk, lief en met een groot vermogen tot ongeloofwaardige verhalen zoekt naïeve vrouw.”

“Computernerd stuurt een UDP broadcast message op port 1337 voor een luisterende technisch geïnteresseerde vrouw. Staat je poort open? Stuur dan een bericht terug op port 2674.”

“Leuke jongen zoekt leuke vrouw. Porsche is een pré.”

“Heb jij zin in een leuke date met een ontspannen jongen? Dan bel ik even een vriend van me namelijk…”

“Stoere jongen zoekt stoere vrouw. Moet geen problemen hebben met daten in de gevangenis.”

“Mijn moeder vind dat ik een erg leuke en spontane jongen ben. Wil je met daten?”

“Gaarne reageer ik op uw contactadvertentie van 1 januari jongstleden. Ik moet u helaas mededelen dat ik geen interesse heb. Heeft u nog leuke vriendinnen en/of zussen?”

Laat ik maar zeggen, t’is goed dat ik al getrouwd ben.

No tags

Comments are closed.

>>

Theme Design by devolux.nh2.me