Muggelen | The muggelen way of life…

Apr/10

8

Update

Ja, het nieuwe thema is in het engels… dat klopt… Ja, het zou een site met een Zeeuwse tongval moeten wezen, maar zoals al eerder aangegeven zijn de beide talen verwant, dus ik denk dat ik er wel mee weg kom. Bovendien is het veel werk om al die dingen te veranderen. Voor veel werk heb je veel tijd nodig en laat ik die nou net niet ter beschikking hebben.

Wat ik wel ter beschikking heb is dus deze geupdate  site. De update was nodig want de  site bleek een klein verkoudheidje opgelopen te hebben. Software zou software niet zijn als de automatische update nét niet op mijn situatie van toepassing was. Maar goed, enige tijd later is het thema is ook meteen geupdate, dus dan kunnen we er weer even tegen aan.

Ik hoop er weer wat stukjes op te gooien binnenkort. Blijf erbij!

No tags

Comments are closed.

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me